Om Start snakken

Bloggen er flyttet til www.startsnakken.dk

5 Responses to Om Start snakken

  1. Kristian Levring Madsen siger:

    Hej Jewer

    Stort tillykke med din nye blog. Godt at se dig kaste dig ud i det – og du får jo opmærksomhed, diskussion og dialog fra starten af. Så er dén jo næsten hjemme.

    Jeg vil følge dig og din blog med åndelæøs spænding 🙂

    Go Get Them!

    K

  2. Hej Jesper

    spændende blog, som jeg gerne vil følge med i! Men hvor finder man et RSS feed på den?

    Vh Janne, COWI

  3. Jesper siger:

    Mange tak Janne. Desværre har denne skabelon i WordPress ikke en RSS widget, hvilket også har irriteret mig, men nu har jeg tilføjet en side, hvor det står op. Følg overskriften oppe i toppen af bloggen og tak for, at du gjorde mig opmærksom på det!

    mvh
    Jesper

  4. Kristian Madsen siger:

    Hej Jesper

    Kommer der snart noget gang i den her blog igen? Nu kørte den lige så fint…..

    K

  5. Kasper Olsen siger:

    Hej Jesper,

    Endnu engang et inspirerende gensyn med din blog. Jeg slog vejen forbi fordi jeg i min søgning efter reviews af webhoteller idag faldt over en stribe forskellige sites der hver især advokerer brugen af det ene eller andet webhotel, og opstiller fine diagrammer for sammenligning (www.helpnet.dk er bare et eksempel). Umiddelbart synes dette vel ikke af noget særligt, men jeg begyndte således at grave lidt (kig endelig rundt på hans site – husk endelig at læse hans “Ansvarsfraskrivelse” som jeg fandt særdeles morsom). Enden på hele min lille journalist-leg blev at der – specielt indenfor reviews af webhoteller – tilsyneladende er et hav af “shells”, der udgiver sig for at lave saglige reviews, men som formentligt ikke er andet end en forlænget PR eller enddog marketing indsats, måske endda initieret af virksomhederne selv. Dette er grov spekulation, men tænkte at det måske ville fange din interesse (hvis du da ikke allerede har haft fingrene begravet i dette).

    Vi ses!

    KH
    K

Skriv en kommentar