5 grunde til at deltage i Copenhagen Twestival

Jeg er rigtig glad for, at Mark Jensen og Christoffer Solberg nu gentager deres succesfulde første meet-up for danske Twitter-brugere, som blev afholdt tilbage i februar. Dengang samledes en stor gruppe meget aktive eller blot nysgerrige Twitter-fans til en aften centreret omkring mikroblogging med spændende oplæg om det omskiftelige mediebillede.

Samtidig var formålet med sammenkomsten at markere den internationale Twestival, som fandt sted over hele kloden og støttede vand til udsatte befolkninger i den tredje verden. Alt overskud gik derfor til ngo’en CharityWater (se videoer om hvad pengene gik til).

Det blev til en sjov aften med lotteri og netværksdannelse og generelt social hygge. Nu gentages succesen på torsdag, og denne gang er der også en charity involveret – Børnecancerfonden. Derfor har jeg opstillet disse  fem grunde til, at du bør deltage:

  1. Hyggelig networking – du får lejlighed til at møde mange af de mest markante danske profiler på Twitter IRL. Det giver relationen en anden dybde og er ganske fornøjeligt, når man har mødt hinanden i kød og blod.
  2. Du bliver klogere – til sidste Twestival var der flere gode indlæg om Twitters indvirken på mediernes opførsel og forretningsmodeller, om udvikling af applikationer og nye kommunikationsformer og generelt morsomme, næsten stand-up-agtige betragninger om livet som Twitter-addict.
  3. Du får kage – der var en fantastisk kage og også gode sodavand i baren. Og Mark lover, at det kommer der til at være igen 🙂
  4. Du støtter et godt formål – Børnecancerfonden er i centrum denne gang, og alt overskud går ubeskåret til dem. Sidste gang lykkedes det Kristoffer og Mark at skabe et overskud på næsten 15.000 kroner til det gode formål til trods for, at billetterne er så billige, at selv den fattigste studerende kan være med. Det skulle vi meget gerne kunne overgå denne gang! 🙂
  5. Du får god karma – tro mig, jeg ved, hvad jeg taler om. Jeg købte 40 lodder til lotteriet ved sidste Twestival for at støtte den gode sag – og endte med at vinde en spritny iPod Nano fra Eplehuset samt en Nabaztag (en sindsygt sej wireless kanin, som interagerer med dit net på et hav af måder), som gjorde mange af deltagerne grønne af misundelse!!

Du kan tilmelde dig Copenhagen Twestival på Facebook, men du skal gå til Amiando.com for at købe en billet. Den findes i en early bird udgave til 25 kr., en normal udgave til 40 kr. og en VIP-udgave til 100 kr., som bare betyder, at du giver lidt mere til den gode sag.

Jeg håber, at vi ses! 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: