PR-effekt kan nu måles!

Det siger i hvert fald KommunikationsGruppen ifølge Markedsføring. Og det er da fantastisk nyt, hvis det virkeligt er sandt. Effektmåling af PR ER branchens ømme punkt, som Lisbeth Wirgowitsch fra KommunikationsGruppen ganske rigtigt siger i artiklen. Det er der ingen grund til at benægte.

Men efter i en årrække at have set diverse tillempede forsøg på effektmåling – lige fra annonceværdi til selvopfundne PR-scores udformet af diverse selskaber – så tager jeg nyheden med en smule skepsis. For det ER super svært at isolere effekten af PR fra effekten af alle de andre millioner af sanseindtryk, vi dagligt udsættes for. At forsøge at afgrænse, hvor PR stopper, og “alt det andet” begynder, er en nærmest uoverskueligt stor opgave.

Desværre kan man på KommunikationsGruppens hjemmeside ikke læse spor om, hvad produktet Quattro indeholder eller indebærer, selv om det beskrives på Idag.dk som både prisvenligt og let anvendeligt. Man kan kun håbe, at KommunikationsGruppen snart lægger nogle flere oplysninger ud, så alle os nysgerrige sjæle kan få bare en grundlæggende indsigt i, hvordan værktøjet er skruet sammen.

Reklamer

3 Responses to PR-effekt kan nu måles!

 1. Marie siger:

  Helt enig – ledte også selv forgæves efter uddybende information på deres hjemmeside. Forbeholder mig ret til foreløbig skepsis…

 2. cool. If they figure it out, they are the richest PR Bureau in Denmark (if not the world)

  😉

 3. Jesper siger:

  @Marie og Brian

  Tak for besøget og kommentarerne.

  Kiggede lige på KommunikationsGruppens hjemmeside: seneste nyhedsbrev er fra september og der er intet under nyheder eller produkter/ydelser, der nævner noget om Quattro.

  Måske er det en forretningshemmelighed?

  😉

  Mvh
  Jesper

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: