Plesner vinder over Louis Vuitton

Politiken bringer i dag nyheden, at Louis Vuitton har droppet sagsanlægget mod den danske kunstner Nadia Plesner for hendes Simple Living t-shirts, hvis motiv LV mente krænkede deres ophavsret.

I foråret skrev jeg om, hvordan Louis Vuittons jurister nærmest på auto-pilot spyttede sagsanlæg ud uden at konferere med deres pr-folk først. I denne sag resulterede det i massiv negativ omtale for Louis Vuitton, som altså nu har trukket sagsanlægget tilbage – angiveligt fordi Nadia Plesner selv fjernede billedet af den omstridte taske fra sine t-shirts i løbet af sommeren.

Dengang var Louis Vuitton på alles læber og de øverste 20 hits på Google på luksusvirksomhedens navn var fyldt med negative referencer til Darfur og retskravet mod Nadia Plesner. Det ser ud til at være blevet rettet nogenlund op nu – man skal helt ned på en 18. plads i Google for at finde den første henvisning til t-shirt sagen og Darfur.

Nadia Plesner står tilbage med en stor advokatregning men trods alt uden en milliongæld. Hun er i fuld gang med nye projekter til fordel for Darfur.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: