I Hendes Majestæts Hemmelige Tjeneste – PET rekrutterer

hemmelig agentStår du og mangler et job, og har du altid drømt om at blive hemmelig agent, så har du nu muligheden! Politiets Efterretningstjeneste (PET) søger nye agenter til deres Afdeling for Forebyggende Sikkerhed. Det er ikke sikkert, at du kommer til at drikke vodka-martini ‘shaken not stirred’ med skønne damer på kasino eller køre Aston Martin og redde verden før frokost, men til gengæld bliver du en del af et spændende og afvekslende arbejde i et uformelt tværfagligt arbejdsmiljø med dygtige kollegaer.

PET har en vision om i 2009 at være blandt de absolut førende efterretningstjenester i Europa. Gad vide, om de har et EM for Efterretningstjenester med discipliner som telefonaflytning, biljagter og ransagninger af bopæl? Det kunne da være sjovt.

Du kan se stillingsopslaget her på Kommunikationsforum. Jeg kan specielt godt lide, at den hemmelige efterretningstjeneste lægger sin adresse og telefonnummer frem. Men der er måske ikke nogen, som tør lave dørklokkefis med en bygning fuld af agenter med skydevåben? 🙂

Reklamer

One Response to I Hendes Majestæts Hemmelige Tjeneste – PET rekrutterer

  1. kaplak siger:

    Til en post som denne er der vist kun at sige : LOL!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: