Start snakken! ‘full circle’ via USA i Ugen der gik

Selv om jeg ikke har fået skrevet så mange indlæg, har den forgangne uge på Start snakken! for mig været både spændende og begivenhedsrig. Bloggen rundede et skarpt hjørne i mere end en forstand, da den i torsdags både fejrede sin 1 måneds fødselsdag og sit besøg nummer 1000. Da jeg startede første april havde jeg ikke nogen anelse om, at det ville komme til at gå så stærkt! Men jeg vil gerne sige tak til jer, der læser bloggen og følger med i mine skriverier.

Start snakken! havde også en anderledes uge på en anden måde, idet K-forum kontaktede mig i onsdags på baggrund af mit blogindlæg om Darfur og Louis Vuitton. De var interesserede i, at blogposten blev udvidet til en artikel til K-forum, og det blev den så. Og senere kom den via link også på Business.dk. Nu er det ikke første gang, jeg får udgivet en artikel, men det var da en rar anerkendelse af bloggens eksistens og kvalitet, syntes jeg.

Start snakken! ‘Full circle’ via USA

Men min største glæde kom her til aften, da jeg læste det nyeste indlæg på en af mine favorit-blogs – dSeneste på nettet – som handlede om brand-jacking. Jeg havde nemlig en rigtig sjov oplevelse ved at sidde og følge kildelinks baglæns. Søren er så venlig at henvise til min K-forum artikel i sin blogpost, men når man følger hans anden kilde – Jeremiah Owyangs blog om brands der får på puklen i de sociale medier – så ser man at Jeremiah takker Søren for tippet om Louis Vuitton og Darfur, der var med til at influere Jeremiahs blogpost om emnet.

Så selv om Søren selvfølgelig har fulgt med i medierne og læst en masse om Darfur og Louis Vuitton andre steder ud over min K-forum artikel, så kunne jeg ikke undlade at smile over, at min artikel har været med til at inspirere Søren, som så inspirerede Jeremiah, som igen inspirerede Søren til at skrive en ny spændende blogpost, som jeg så sad og nød her til aften. 🙂

Internettet fyldte 15 år

Det var også Internettets fødselsdag forleden. Dets skaber, Sir Tim Berners-Lee, fortalte i et par interessante interviews med BBC (og her) om udviklingen de sidste 15 år, og hvor han tror, at Internettet er på vej hen. Det er ret interessant. En af de ting, som Berners-Lee glæder sig mest over, er fremkomsten af blogs og Wikis, fordi de ligger meget tættere på hans oprindelige grundtanke om et Internet, hvor alle kunne skrive og alle kunne læse, end de komplicerede editors, webprogrammører ellers har brugt i årevis. På den måde er nettet nu på vej tilbage mod dens åbne grundtanke.

 

Reklamer

2 Responses to Start snakken! ‘full circle’ via USA i Ugen der gik

 1. mortensaxnaes siger:

  Tillykke med besøg nr. 1000!
  Startede selv i starten af april og er ikke helt deroppe endnu. Du er nu en del af min google reader, så jeg holder øje med dig.
  Jeg er pt. i San Francisco, hvor jeg oplever hvordan der er et helt fantastisk mellem specielt bloggere inden for social media. Var til et super event med The Social Media Club for to uger siden, hvor jeg mødte en masse fantastisk engagerede mennesker bla Brian Solis, Geoff Livingston og Chris Brogan.
  Jeg ved ikke om der er sådan et netværk i DK, men jeg vil forsøge at få stablet nogle meetups sammen når jeg kommer hjem til oktober.
  Håber på at se dig der.

  Vh
  Morten
  http://www.mortensaxnaes.wordpress.com

 2. Jesper siger:

  @Morten:

  Hej Morten

  Tak for din kommentar og velkommen på bloggen! Jeg har lige været et smut ovre på din blog, og jeg blev meget bidt af, hvad du skriver, så du er nu også med i mine Netvibes feeds.

  Dit indlæg fra Web 2.0 expo var rigtig spændende og videoen med Clay dybt fascinerende – den slags vil jeg rigtig gerne læse mere om!

  Jeg ved endnu ikke så meget om formelle netværk i Danmark, der beskæftiger sig med de sociale medier som hovedområde, men der er jo bl.a. Dansk Kommunikationsforenings erfa-gruppe, K-forum og lignende, hvor du måske kan starte? Jeg vil i hvert fald meget gerne høre nærmere.

  mvh
  Jesper

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: